egy újabb utazóblog - vagy majd meglátjuk, mi lesz belőle

Vándormókus útinaplója

Vándormókus útinaplója

Videó: Különleges fényfestés ünnepeli a kínai turizmust

sárkány kelt életre a Gellért Szálló homlokzatán

2018. március 04. - vándormókus

sarkany-fenyfestes-gellerthotel.gifSzombat este különleges fényfestésben gyönyörködhettek a Gellért téren áthaladók. A kínai turizmus legismertebb elemei jelentek meg a Gellért Szálló homlokzatán: vörös sárkány, pandák, lampionok, legyezők, a Kínai nagy fal, vázák, szuperexpressz, pagodák, felhőkarcolók és tüzijáték dinamikusan váltakozó animációival ünnepelték a holdújévet, a kínai-magyar barátságot és a turizmust.

tuzijatek-fenyfestes-gellerthotel.gifA közelmúltban (mintegy két hete) kezdődött kínai holdújévvel együtt kezdetét vette az EU-Kína Turisztikai Promóciós Év programsorozat is, amit Európa szerte hasonló fényfestésekkel ünnepelnek.

A VisualPower mindent megtett érte, hogy a látvány pazar legyen.

A Visualpower Kft. színpompás fényfestése köszöntötte ma este a kínai holdújévet és a kínai magyar barátságot a Danubius Hotel Gellért homlokzatán.

Posted by Szabadnap on Saturday, 3 March 2018

Tetszett? Kövess Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://vandormokus.blog.hu/api/trackback/id/tr8413713246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása