egy újabb utazóblog - vagy majd meglátjuk, mi lesz belőle

Vándormókus útinaplója

Vándormókus útinaplója

Videó: Nyári gumikacsa verseny Szentendrén

jobb később látni, mint sosem!

2017. november 22. - vándormókus

gumikacsaversenyszentendre-vandormokusbloghu.jpgTermészetesen nem életem legnagyobb utazása volt Budapestről egészen Szentendréig elutazni. Viszont ha már a nyáron ismét felkerestem a Rotary Club Szentendre jótékonysági gumikacsa versenyét a Bükkös patakon, akkor talán érdekes lehet erről is írnom. Mivel csináltam róla egy kis videót is, gondoltam, talán ezt is megosztom veletek, hátha nektek is tetszik annyira ez a kedves kis családi program, mint amennyire én szoktam élvezni évről-évre.

Ez az amúgy elég nagy múltú rendezvény nem annyira monumentális, mint amilyet a korábbi években Budapesten rendeztek a Duna közepén. Itt nem tízezres nagyságrendben öntik a vízbe a gumikacsákat, viszont utána mindet ki is fogták a patak vizéből. Ennek a régebbi, szentendrei kezdeményezésnek viszont pont abban rejlik a bája, hogy ilyen kis családias program. Szemmel láthatóan mindenk résztvevő élvezte és a kacsák sorszámára költött tombolajegyek árával is mindenki boldogan támogatja a helyi iskola fejlesztéseit.

Hogy miről is szól a rendezvény? Formálisan a gumikacsa versenyről. Fognak ezer kacsát egy kosárban, a patak vizébe öntik őket az egyik hídról és a másik hídnál kifogják a szervezők a nyertes, akinek a sorszámával egy résztvevő nyerhet egy biciklit. A többi résztvevő pedig az élményt, a programot és a hangulatot és a gyerekek örömét élvezheti a kellemes szentendrei patakparton.

Tetszett? Kövess Facebookon is!

Vándormókus
Fotó és videó by vandormokus.blog.hu ©2017

A bejegyzés trackback címe:

https://vandormokus.blog.hu/api/trackback/id/tr4313346937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása